Thursday, March 11, 2010

Just a lemon

9 comments:

  1. ar fi trebuit sa fie mai clara suprafata de pe coaja lamaiei

    ReplyDelete
  2. Nu ar fi trebuit.Nu e foto de produs pentru 1 kg de lamai.E o foto cu stare.
    Dl.Catalin Savulescu a apreciat f.mult aceasta imagine.Asa ca totul e relativ si nimeni nu detine "Adevarul suprem" pentru o foto.

    ReplyDelete
  3. hmmm...foarte interesanta idee... Mi-ar fi placut sa nu fie asa de intunecata partea dreapta a imaginii.

    ReplyDelete
  4. ..si eu apreciez aceasta imagine ...! pur si simplu imi place si nu vreau sa comentez sau sa explic de ce imi place materialitatea acesteia ...de ce imi place lumina care se pierde in baza ..partea de jos..si nu vreau sa explic nici de ce imi palce cromatica ..galben & negru....!
    ..poate ar trebuii sa spunem k imaginea aceasta nu este descriptiva desi cu putzina imaginatie ne ducem spre lamiie ...!

    ReplyDelete
  5. Multumesc frumos,Maestre Feri!

    ReplyDelete
  6. si pe asta as vrea s-o am poster in casa.... baiiii ai un stil! imi place din ce in ce mai mult, ghemul nu a fost o intamplare!

    ReplyDelete
  7. He he!Multumesc mult pentru aprecieri,Cana cu Cirese:) Mergem mai departe.Mie Dalles-ul mi-a deschis diafragma pentru a vedea lumina fotografiei...:)

    ReplyDelete
  8. Si mie imi place mult fotografia asta, Tony. Am vazut-o de cand ai postat-o, am crezut ca am si pus un comentariu, dar vad astazi ca s-a pierdut. Lumina e superba, iar imaginea ma duce cu gandul la o forma feminina. Superb. :)

    ReplyDelete
  9. Multumesc frumos pt apreciere si coment,Narnia:)

    ReplyDelete