Friday, December 4, 2009

Little Princess

9 comments:

  1. Foarte frumos portretul. Exista o reflexie (?) rosie in partea dreapta jos a obrazului, pe care poti sa o scoti in PS.

    ReplyDelete
  2. foarte tare
    imi palce starea pe care i-ai surprins-o copilului

    ReplyDelete
  3. Mi se pre prea saturata imaginea. Culorile sunt prea tari. Incearca sa setezi aparatul mai soft. Culori mai naturale, mai blande

    ReplyDelete
  4. E dulce fetita. Raluca Ioana Agasanu, http://ralucaagasanu.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. imi plac mult culorile:D
    l-ai surprins foarte frumos

    ReplyDelete
  6. Multumesc.Si mie imi plac culorile pozei si starea.De fapt, aparatul meu Canon 400D e setat destul de "soft".Am evidentiat culorile in PS intentionat, cu exceptia unui filtru soft pe fatza.Aici imi plac culorile vii, nu palide.Este exact personalitatea "bebelusei": este f.activa si vie, nu palida :)

    ReplyDelete
  7. Mi s-a parut interesanta combinatia de culoare rosu si albastru: culorile ei naturale ( albastrul ochilor si rosul buzelor, obrajilor ) cu cele din vestimentatie. Apoi m-am intrebat la ce se uita ea asa de concentrata si un pic uimita. Privirea ei m-a facut curioasa. Mi se pare fain cand pozele te provoaca sa-ti pui intrebari!

    ReplyDelete
  8. Multumesc frumos, Rut.Da, pozele care te fac sa-ti pui intrebari au o "stare" si "starea" este keia unei fotografii reusite:)

    ReplyDelete